Peritus Partners AB
Peritus Partners AB är ett projektledningsföretag verksamt inom bygg- och fastighetsbranschen i Mälardalen.
Våra uppdrag inom projektledning, projekteringsledning, upphandling, byggledning och kontrollansvar enligt PBL sträcker sig inom allt ifrån stora och komplexa byggprojekt vid ny- och ombyggnad av köpcentrum, butiker, restauranger, kontor, bostäder, skolor, förskolor till mindre lokalanpassningar och underhållsarbeten.

För att fortsätta möta våra kunders och marknadens förfrågningar på våra tjänster behöver vi därför bli fler i vårt team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar
Som projekt- och byggledare arbetar du självständigt i nära och öppet samarbete med beställare, entreprenörer, projektörer, myndigheter och övriga projektdeltagare.

Du ansvarar att alla inblandade parter i projekten drar åt samma håll. Det är du som ansvarar för att projektmålen uppfylls i form av miljö- och kvalitetssäkring, ekonomi samt tidsplanering.

I dina arbetsuppgifter och ansvar ingår bland annat att:

  • Leda, planera, samordna och handla upp underhålls-, ombyggnads- och nyproduktionsprojekt.
  • Planera och samordna projektering.
  • Upprättande av tidplaner, kalkyler, riskanalyser etc.
  • Planera och verifiera projektets omfattning samt samordna och styra omfattningsändringar i projekten.
  • Ekonomisk planering, uppföljning och rapportering.
  • Styra projektet mot uppsatta mål genom tydliga handlingsplaner och kontinuerliga uppföljningar.
  • Se till att kommunikationen i projekten fungerar.
  • Bevaka, samordna och följa upp myndighetsfrågor i projekten.
  • Dokumentera, avsluta och överlämna projekten till beställare.

Vi har väl utarbetade och effektiva arbetsmetoder och projektledningsverktyg som våra nyanställda kommer att introduceras och utbildas inom.

Som ny på Peritus Partners kommer du dessutom att ha en egen mentor som hjälper dig att snabbt komma in i din roll på bästa möjliga sätt. Du kommer att få all nödvändig vägledning och coaching som behövs för att bli en effektiv och framgångsrik projekt- och byggledare.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är högskoleingenjör inom bygg- eller installationsteknik.
Du har minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet från bygg/anläggning/installationsbranschen. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som arbetsledare eller installationsledare i byggproduktionen.
I tjänsten kan resor förekomma, vilket förutsätter att du har B-körkort.
Du förväntas ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av svenska i ditt dagliga arbete.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och engagerad. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och mot uppsatta mål. Vi lägger stor vikt på att du är en öppen och lyhörd person med god samarbetsförmåga och kommunikativa färdigheter, i såväl tal som i skrift.

Övrig Information
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Västerås. Uppdragen/projekten finns i Västerås men kan också vara utspridda i hela Mellansverige.

Hur du söker tjänsten
Din ansökan skickar du in till info@peritus.se eller via www.peritus.se/karriar/ senast 2018-07-15 Frågor om tjänsten besvaras gärna av Sadri Nosha, 0703-81 41 71 och Anel Komso, 0700-17 23 07. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast!