Peritus Partners är stolta  att vara en av de fem utvalda leverantörerna på Västerås stads ramavtal för Projekt- och byggledning inom husbyggnation.

Teknik- och fastighetsförvaltningen har det samlade ägaransvaret för stadens fastigheter och driver stadens utveckling med många spännande projekt, allt ifrån förskolor, äldreboenden till gator och parker.

Det är fantastiskt motiverande att vi på Peritus får vara med och stödja staden med projekt och byggledningstjänster och därmed också vara en del av stadens fortsatta resa att bygga upp ett hållbart Västerås.

För tio år sedan avslutade jag en fanatiskt rolig och utvecklande karriär som Byggprojektledare på Västerås stad. Och nu känns det lite extra roligt att vi blev stadens huvudleverantör för projekt- och byggledning, säger VD Sadri Nosha.

Ramavtalet sträcker sig i två år med option på ytterligare två år. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett gott samarbete med Västerås stad.