Våra uppdrag

Peritus arbetar med ny- och ombyggnad av köpcentrum, butiker, restauranger, kontor, bostäder, skolor, förskolor till mindre lokalanpassningar och underhållsarbeten. Konsultstöd för tjänster som upphandlingar, avtalsfrågor, kontroller, fuktrådgivning och liknande är också en del av företagets verksamhetsområde.

IMG_8946_Foto_Henrik_Mill_WEBB

Barkarbystadens bästa handelsplats

"Tänk dig att projektleda byggandet av en ny handelsplats på ca 30 000 kvm för ett 20-tal butiker som exempelvis ICA Maxi, Systembolaget, Tele2, Hemtex, Flottiljen vårdcentral och Svenska mäklarhuset. Ett otroligt krävande projekt med delade entreprenader där Peritus tillsammans med Cargerman..."
Sadri Nosha,
VD & Projektledare

Fler uppdrag

Uppdrag Filter
Koncept Förskolor,
Västerås

Nya lösningar för barn och personalens bästa

"Västerås stads nya förskolor byggs efter ett koncept där alla skolor byggs på samma sätt interiört med planlösningar, rumsfördelning och användning. Det..."
Vittinge Skola & Förskola,
Heby

Kompetens och rätt tänk från början leder till ett bra slut

"Vittingeskolan i Heby var en nybyggnad av skola och förskola på ca 2 500 kvadratmeter. Ett projekt som innehöll många olika typer av..."
Max Burgers,
Västerås

Ansvarstagande för att säkra framtiden för goda hamburgare

"Castellum och Max Burgers ställde höga krav på hållbarhet, smart nyttjande av ytor och framtidssäkra lokaler. På grund av ändrade förutsättningar fick..."
Car-o-liner,
Kungsör

Komplicerat fundament till världsledande företag

"Car-O-Liner är ett världsledande ledande företag när det gäller avancerad utrustning för skadereparation av fordon. Till enheten i Kungsör behövdes en tillbyggnad..."
Ryttersborgsskolan,
Västerås

Stort engagemang och flexibilitet i en orolig omvärld

"Under hård tidspress och i en omvärld med inflation, räntor och materialproblem har vi tillsammans med Hemsö och HMB lyckats bra med..."
Harboskolan,
Heby

Leda och projektera utan att hamna i diket

"Målet var att samlokalisera en ny förskola med Harboskolan och samtidigt modernisera den befintliga skolan. En förändrad detaljplan med anpassning av yttermiljön..."
Max Burgers,
Barkarby

Innovativa konstruktionslösningar

"Den gamla byggnaden var inte i bästa skick för en ombyggnation efter spår från en tidigare brand. Allt förutom taket och bjälklaget..."
Koppartorget 2 & 3,
Västerås

Koppartorget 2 & TRE, ett nytt stadskvarter i historisk miljö

"Projektet Koppartorget 2 och TRE på uppdrag av Castellum var en nybyggnation av kontorshus på ca 6 500 kvm. Flexibla hus med..."
Flottiljen Barkarby,
Barkarbystaden, Järfälla

Barkarbystadens bästa handelsplats

"Tänk dig att projektleda byggandet av en ny handelsplats på ca 30 000 kvm för ett 20-tal butiker som exempelvis ICA Maxi,..."
Eldsund,
Strängnäs

Granska och ta ansvar för ritningar hela vägen

"Insulanders Bygg skulle bygga om en fastighet till bostäder. Vi skulle till en början bara stämpla om ritningar från granskningshandling till bygghandling..."
Rönnbyskolan,
Västerås

Konstruktionslösningar i olika byggnader och olika material

"Rönnbyskolans om- och tillbyggnader var ett stort konstruktionsprojekt. Ett omfattande arbete med många olika typer av konstruktionslösningar med många olika material så..."
Hagalund,
Borlänge

Konstruktion av flerbostadshus med Daladekk

"Hagalund i Borlänge var ett stort projekt med många bostäder som är fördelade i olika typ av byggnader. I uppdraget ingick projektering..."
Koppartorget 4 & 5,
Västerås

Kopparlunden ett guldläge för nya kontor

"Kopparlunden är ett industrihistoriskt område i centrala Västerås. Utmaningarna var därför stora i samordning och hantering av myndighetsfrågor med avseende på kulturhistoriska..."

Välkommen att kontakta oss!

Har du behov av projektledning, projektering, konstruktion, byggledning och kontroll? Kontakta oss. Vi leder arbeten med fokus på ny- och ombyggnad av köpcentrum, butiker, restauranger, kontor, bostäder, skolor, förskolor till mindre lokalanpassningar och underhållsarbeten.

Förnamn
Efternamn
Företag/organisation
Telefonnummer
Email
Ärendebeskrivning